Använd RUT-avdragStäd varje veckaStädfirmans tjänster

Nöjdhetsgaranti 

Något som är otroligt viktigt att säkerställa när du anlitar en städfirma för din flyttstädning är att det ingår en nöjdhetsgaranti. Om någonting går snett under städningen och du som kund inte blir 100 % nöjd, kan du utnyttja nöjdhetsgarantin och få misstagen åtgärdade. Mitt i stressen av en flytt vill du självklart att alla parter ska bli nöjda och att du inte ska få klagomål från nästa person som flyttar in i din bostad. Säkerställ därför att nöjdhetsgarantin är på plats. 

Försäkringar 

Ett enkelt sätt du kan kontrollera om en städfirma är ett seriöst företag i branschen är att kolla om de har några försäkringar. Anlita en städfirma som har försäkringar som kan täcka både personskador och skada på föremål. På så sätt är du och din bostad skyddade om något går snett under arbetets gång. Moppa golvet - Rent hemma

F-skattebevis 

För att en städfirma ska vara tillförlitlig och professionell, ska de betala F-skatt och vara ett registrerat företag. 

Checklista 

Kontrollera din städfirmas checklista för flyttstädning innan du anlitar dem. Jämför med andra listor och säkerställ att de inkluderar alla moment som förväntas genomföras under en flyttstädning. På så sätt kan du vara säker på att flyttstädningen utförs utförligt och att inga detaljer missas. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.