Använd RUT-avdrag

Hitta en seriös firma för golvslipning

Nyslipat golvAtt slipa golv är en ganska svår och delikat uppgift. Därför är det rekommenderat att du i första hand anlitar en professionell golvslipare som kan utföra arbetet åt dig. Visst är det möjligt att hyra maskin och göra det själv, men om du inte vet vad du gör kan du orsaka skador på golvet som inte kan repareras eller återställas.

Det bästa är således att ta hjälp av proffsen direkt. På så sätt slipper du oroa dig för eventuella misstag som du kan råka göra eller att du ska använda fel teknik. Du får istället en golvslipning som är perfekt utförd och som du dessutom får garanti på. Om du har ett trägolv ska du vara väldigt rädd om det. Trä är ett levande material som kan renoveras om och om igen och som bara blir finare med åren. Se bara till att du väljer en golvfirma som verkligen är seriös och som vet vad de gör. Här nedan listar vi några punkter som alla seriösa golvfirmor som golvslipning stockholmslän ska kunna leva upp till.

4 tecken på en seriös golvfirma
Det bästa sättet att hitta en bra golvfirma till ett bra pris är genom en jämförelse, men en jämförelse där du endast tittar på slutpriset säger ingenting. Du måste titta på betydligt mer än så för att du ska vara säker på att golvföretaget verkligen kan leverera och leva upp till dina förväntningar.

• Visst är det bra om företaget du anlitar har erfarenhet bakom sig, men det är inte nödvändigt att golvfirman har funnits i över 50 år. Dock är erfarenhet guld värt när du ska anlita, men det innebär inte att personalen har lika lång kompetens. Titta istället på behörighet, utbildning och certifiering.
• Ett seriöst golvslipningsföretag ska alltid kunna erbjuda garanti på sitt arbete. Det bästa är om företaget har en garanti hos ett oberoende försäkringsbolag. På så sätt behöver du inte oroa dig för eventuella ekonomiska svårigheter eller konkurs som företaget kan sättas i.
• Ett företag som är seriöst är också detaljerade i offerten. Du ska få ett pris som täcker hela kostnaden och som inte utesluter pris för material, maskiner eller dylikt. De ska också komma ut till dig för att titta på golvet innan de säger att de kan ta sig an uppgiften eller inte.
• Ett företag som kan visa upp stor servicekänsla, noggrannhet och punktlighet är också ett företag som är trygga i sig själva och i sin kompetens. Tycker du att du får oklara svar eller en kontaktperson som inte ger tydlighet är det bättre att välja en annan firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.